Wandeling bijna rond …

We zijn al weer een week verder en hebben veel voorpret met deze actie ! Er komen nog steeds aanmeldingen binnen en de fotogalerij vertoont steeds meer foto’s. Deze worden gekoppeld aan de pointers op de kaart met lichtpuntjes. De markers met een oranje kleurzijn inmiddels voorzien van een foto en de gele markers wachten nog op en foto. Heb jij je foto nog niet geplaatst ? Alsnog doen, want de digitale route is zelfs leuk voor familie in het buitenland….

Publiceer je lichtpuntje !

Je kunt je foto uploaden in het foto-album met de knop rechtsboven in je scherm. Mocht dat niet lukken, mail de foto dan even dooren dan publiceren we ‘m voor je. 

Raamsticker

Om duidelijk te maken dat je aan de actie meedoet ontvang je één dezer dagen een sticker in de bus. Die hoef je uiteraard niet op je raam te plakken, je kunt ‘m op een kaartje plakken en het kaartje op een zichtbare plaats in je raam plaatsen. Zo krijgen we een herkenbaar ‘lint’ van lichtpuntjes door de stad !  

Hoe gaan we de actie openen?

We zaten vol met ideeën: een openingsavond met fakkels of boten in de grachten met christmas carols en glühwein onderweg…… ; Helaas moeten we dat allemaal bewaren voor een volgende keer vanwege de lockdown. Maar niet getreurd, de actie start op 22 december a.s. om 16.00 uur en we nodigen alle deelnemers uit om die avond zelf de route te lopen en een lichtpuntje mee te nemen: Denk aan een fietslichtje aan je jas, een zaklamp of een lampion in je hand. Hou je aan de regels, loop alleen of met z’n tweeën en hou voldoende afstand. Wie weet, leer je zo weer nieuwe buurtgenoten kennen !  

Mocht je nog steeds een paar buren missen op de kaart, nodig ze dan nog even uit om mee te doen: de aanmelding loopt door tot en met 21 december en aanmelden kan met deze link: https://goeieburen.com/lichtpuntjes/. Kijk ondertussen af en toe eens in de fotogalerij, je kunt daar ook een reactie geven op geplaatste foto’s.

Volgende week dinsdag sturen we je een volgende update over de allerlaatste vorderingen van de deelnemers. Mocht je nog vragen hebben, mail ons gerust: lichtpuntjes@goeieburen.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.