Eerste ontmoeting aan de tafel

Vrijdag 5 juni jl. was de start van de ontmoetingstafel in Theatercafé De Lieve Vrouw. Ineke Janse en Jantien Eerdmans beten de spits af terwijl de ochtend feestelijk werd opgeluisterd met live optredens, koffie en appelgebak.

Ans van Dijk sprak een kort welkomstwoord en kondigde het muzikale duo “Feek” aan,  dat gevormd wordt door Fee Schellekens (zang) en Rik Haker (gitaar).

IMG_1895      IMG_1812

Het was een leuk optreden, er waren ca. 20 aanwezigen. Daarna klapten Ineke en Jantien de laptop open om de eerste match in te voeren. De vrager en de aanbieder waren uitgenodigd om live de match tot stand te brengen. Het werd een leuk gesprek waarbij een afspraak is gemaakt. De vraag was: ondersteuning bij gebruik van de laptop.

IMG_1818      IMG_1827

Daarna zijn er drie nog nieuwe Goeie Buren ingeschreven en iemand die mee wil werken aan de ontmoetingstafel.

P1000562

De sfeer was geanimeerd en tot slot kwam Peter Bruijs binnenlopen met zijn accordeon om het slotakkoord te spelen in samenzang met de nog aanwezigen. De eerste ontmoetingstafel was veelbelovend voor het vervolg van Goeie Buren Binnenstad.

De ontmoetingstafel van Goede Buren vindt iedere vrijdagmorgen plaats van 10.00 tot 12.00 uur in Theatercafé De Lieve Vrouw.

U bent van harte welkom !