“Goeie Buren” is een aanspreekpunt voor hulp en activiteiten vóór en dóór buurtbewoners.

Een “Goeie Buur” kan iedereen zijn, jong en oud, die woont in de Binnenstad van Amersfoort.
Een paar voorbeelden:
Boodschappen doen, even op een kind passen, een hond uitlaten, een extra maaltijd koken, je ladder, boormachine of iets anders delen of uitlenen, een klusje in huis of tuin. Dit is slechts een kleine opsomming. Er kan nog veel meer!!!

Wij nodigen alle buren uit om mee te doen: door diensten en activiteiten aan te bieden en er omgekeerd ook gebruik van te maken.

Heb je een vraag of hulp nodig ??

Kom dan gezellig langs bij onze Ontmoetingstafel, iedere vrijdag van 10.30 – 12.00u in Theatercafé de Lieve Vrouw.


Disclaimer:

Algemeen

Goeie Buren (GB) is geen stichting, vereniging of andere rechtsvorm. Goeie Buren is Burenhulp waarbij – mocht er onverhoopt schade ontstaan bij het klaren van een klus of dienst- sprake is van eigen risico voor zowel degene die de hulp inroept (vrager) als degene die bereid is de klus te doen (aanbieder).  GB is op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade ontstaan door of verband houdend met een te verrichten klus of dienst.

Handelwijze

Bij een eventuele schade/calamiteit moet er, indien nodig, een beroep gedaan worden op de eigen WA (Wettelijk Aansprakelijkheidverzekering) van vrager dan wel aanbieder. GB zal de hulpvrager er op wijzen dat de verantwoordelijkheid in de eerste plaats bij de vrager ligt, mocht er iets verkeerd gaan. Bij grote en meer specifieke klussen is er een lijst van zzp-ers voorhanden die GB desgevraagd aan de hulpvrager kan overleggen. 

Amersfoort, 18 augustus 2019