Genoeg lichtpuntjes voor een wandeling

Wat leuk dat er enthousiast wordt gereageerd op onze actie ‘lichtpuntjes’ om de buurt ‘op te fleuren’ tijdens de feestdagen in coronatijd. Er hebben zich inmiddels al meer dan 50 huishoudens aangemeld bij de actie en we hopen dat we uiteindelijk met +/- 100 huizen een slinger van licht zullen vormen in de binnenstad.

Alle deelnemers ontvangen binnenkort een raamsticker waarmee ze zichtbaar kunnen maken dat ze meedoen.

Maak een foto van je lichtpuntje !

Voor buurtgenoten die niet zo makkelijk de stad rondlopen, komt er een digitale wandelroute van de lichtpuntjes. Je kunt je foto uploaden in het foto-album met de knop rechtsboven in je scherm. 

Parallel aan de lichtpuntjes wordt er nóg een mooie route voorbereid in de binnenstad: 

De Kerstlichtjestocht wordt een kribbejacht

De traditionele ‘Kerstlichtjestocht’ van vorig jaar kan helaas niet doorgaan door corona. In plaats daarvan is er een alternatieve tocht, de Kribbejacht. Samen met ondernemers in de stad, hebben de organisatoren het kerstverhaal uitgebeeld in tien etalages in de stad, te zien van 17 t/m 27 december. Dus mocht jij je lichtpuntje al rond de 17e klaar hebben, verlicht ‘m dan en zo vullen we de Kribbejacht mooi aan. Meer informatie over de Kribbejacht vind je op de website van de stadsdominee

We vinden het fantastisch dat er zoveel enthousiasme is om de komende feestdagen toch bijzonder te maken in onze binnenstad. Je kunt op de kaart zien welke huizen een lichtpuntje verzorgen en mochten je buren er nog niet op staan…..  moedig ze nog even aan om zich aan te melden via https://goeieburen.com/lichtpuntjes/

We wensen de deelnemers veel plezier met de (creatieve) voorbereiding, volgende week vrijdag sturen we een volgende update over de vorderingen van de deelnemers. Mocht je nog vragen hebben, mail ons gerust: lichtpuntjes@goeieburen.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.