Lichtpuntjes geslaagde actie!

Dankzij de inzet van ruim 80 huiseigenaren kijken we terug op een geslaagde Lichtpuntjes-actie! We hebben veel enthousiaste reacties gehad van buurtgenoten en andere bezoekers die een kijkje kwamen nemen in de binnenstad van Amersfoort omdat het er zo gezellig uitzag. Daar hebben we ook weer van geleerd, bijvoorbeeld dat het een goed idee is om ook een QR-code op de raamstickers af te drukken zodat toevallige passanten makkelijk toegang krijgen tot de route. Maar wat ons betreft is de actie voor herhaling vatbaar. Het is namelijk vrij makkelijk te organiseren ‘met z’n allen’ en het hoeft niet eens persé met Kerst. Zo ontstond er bijv. een idee om de lichtpuntjesroute een keer te herhalen rond het thema ‘Oud Amersfoort’, met foto’s en projecties uit vroegere jaren.

We willen alle deelnemers graag hartelijk bedanken voor de mooie versieringen, ingerichte raamvensters, slideshows, lichtprojecties en lieve raamteksten. Ieders inzet, klein of groot, heeft bijgedragen aan een feestelijk verlichte buurt, waar het fijn wonen is !

Bekijk hier alle foto’s >>

Wil je meer doen als binnenstadbewoner?

Meld je dan aan als Goeie Buur! Goeie Buren is het burennetwerk van de binnenstad, het is actief op het gebied van ‘burenhulp’ en organiseert ontmoetingen tussen binnenstadbewoners. Als je een snoeischaar te leen hebt, kan je al meedoen! We hanteren het principe van ‘wederkerigheid’…. iedereen kan wel iets betekenen voor een ander en als je iets geeft, krijg je ook iets terug. ‘Naoberschap’ dus, maar dan in de stad !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.