Voorbeeld van een match met Goeie Buren

fead1b6bc9

I.v.m. met haar slechte ogen vroeg Marian om incidenteel vervoer voor haar toegepaste kunst naar een beurs of manifestatie. Daarvoor is een app-groepje in het leven geroepen dat ze mag benaderen. Komt het iemand niet uit…dan heeft ze pech gehad.

Marian vertelde buurvrouw Klary van Goeie Buren die vervolgens hulp kreeg van Klaas voor het demonteren van een boekkast, met Godfried als achterwacht voor het sjouwen.
Klary op haar beurt helpt Marian met kleine preuts naaiwerkjes en Jantien rijgt af en toe door Marian ontworpen mobiles in elkaar. De app-groep is bij Marian op de borrel geweest om kennis te maken met elkaar. Ans is drie keer met Marian op pad geweest in de regio. Erg leuk, want zo kom je nog eens ergens! Walter brengt haar binnenkort naar een beurs in Nijmegen.
Hanneke heeft als freelance H&M deskundige een aanbod gedaan om incidenteel loopbaanadvies te geven aan binnenstadsbewoners die een steuntje kunnen gebruiken. Bij de GB ontmoetingen komt ze vooral de leeftijdsgroep tegen die al een betaalde loopbaan heeft afgerond. Wellicht zijn onder de lezers van de nieuwsbrief “jeugdige Goeie Buren” die gebruik willen maken van haar aanbod ??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.