Goeie Buren zetten de bankjes buiten

tumblr_ncv2zlDGLC1tbcn2po2_1280

Goeie Buren bestaat op 5 juni a.s. precies een jaar en dat gaan we vieren! Ter gelegenheid van het eerste jaar introduceren we Het Bankjescollectief in de binnenstad van Amersfoort. Het Bankjescollectief is het grootste huiskamercafé van Nederland en vindt plaats op de stoep van bewoners die het belangrijk vinden om mensen in de buurt te ontmoeten.

Help je mee om deze middag tot een succes te maken? Zet een stoel of een bankje buiten op 5 juni en je doet al mee aan het bankjescollectief. Nog leuker is het om een thema te verbinden aan je bankje: frankrijk, voorlezen, wijn… (zie www.bankjescollectief.nl) . Het is een hele leuke en laagdrempelige manier om elkaar beter te leren kennen in de buurt.

Er staan al een paar “Goeie Buren-bankjes” online: http://bit.ly/1TDz6qj, zo gaat onze Goeie Buur Wilco Kruijswijk die dag in elk geval papierscheppen bij zijn bankje, dus als je dat eens wilt meemaken en doen; ga gerust even bij hem langs!

Mocht je het leuk vinden om mee te doen, meld je dan aan met je Goeie Buren-bankje op de site van het bankjescollectief. Mocht je verder nog vragen hebben, neem gerust even contact op met Wilco: info@mingwp.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.