Deelnemende bankjes 5 juni 2016

Schermafbeelding 2016-06-04 om 16.09.46
Om het éénjarig bestaan van Goeie Buren BBN te vieren hebben we het bankjescollectief naar Amersfoort gehaald; Kijk hier welke bankjes morgen open gaan in de binnenstad van Amersfoort.

Morgen gaat een bont gezelschap van 7 bankjes open in de binnenstad. Van Poëzie en Plaatjes, naar sport kijken op het Marathon-bankje en zelf ‘sporten’ bij het Werk-bankje.

Hieronder vind je een overzicht van de deelnemende bankjes, je bent van harte welkom om te komen ‘buurten’ tussen 14.00 en 17.00 uur, prima leuke tijdsbesteding tijdens/na de marathon van Amersfoort !
Buiten de binnenstad doen er ook nog 3 bankjes mee, dus kijk voor een totaal overzicht op het bankjescollectief.
Had je zelf een bankje willen openen, maar ben je je vergeten aan te melden? Geen probleem, dat kan alsnog bij het bankjescollectief.

Alle bankjes zijn geopend van 14.00u – 17.00u

 

Het Kerkbankje

Bankje van Marjolijn & Louis
, Het Zand 13
Ons bankje staat voor de Oud-Katholieke Kerk op ’t Zand. Koffie, thee en wat lekkers staan er voor je klaar. We zitten er om naar je te luisteren, kennis te maken, bij te kletsen, stil te zijn. De kerk is ook open, dus kom gerust even zitten op een van de echte kerkbanken, steek een kaarsje aan of geniet van de mooie, stille ruimte. Om 17 uur ben je welkom bij een meditatieve viering met als thema ‘Op adem komen’.
Goeie Buren Poëziebankje

Bankje van Alke, Daan, Fred en Elise
, Westsingel 30
Onze twee bankjes staan een de Molenstraat/Hellestraat. We vinden het leuk om iets te delen: een koekje, een gedicht, een lied. Neem een gedicht mee dat je bijzonder vindt, of een bekend liedje dat je wilt zingen. Misschien wil je schilderen = stoepkrijten – voor jong en oud. Wij horen bij de vrijzinnige Johanneskerk die daar op de hoek staat. Daar kun je ook naar de wc, of gewoon even kijken.
Goeie Buren Plaatjes bankje

Bankje van Denise en Gea
, Muurhuizen 181/Kerkstraat 2
Op de hoek Kerkstraat/ Muurhuizen. Ter hoogte van nummer 181. Nodigen wij jullie uit bij onze plaatjes bank. Gezellig met elkaar naar muziek op de platenspeler luisteren. En neem zelf ook je klassiekers mee!
Goeie buren marathonbankje

Bankje van Els en Jenna
, Zuidsingel 35a
Op dit bankje ziet u alle marathonlopers voorbij komen, terwijl u kunt babbelen met enkele goede buren.
Goeie Buren Werkbankje

Bankje van Gerda en Willem
, Havik 2
Wij hebben net het Havik aangekocht en gaan er over een jaar wonen maar hebben daarvoor nog wel even werk. Graag maken we kennis en geven we wat toelichting.
Goeie Buren Ontmoetingsbankje

Bankje van Anneke en Annita
, Breestraat 59
Het prachtige bankje voor Pakhuis “De Hoop” nodigt vaker buurtbewoners uit om even te zitten en te genieten van het zonnetje. Wij nodigen je uit om elkaar te ontmoeten op deze bijzondere plek in de Breestraat. We zorgen voor een hapje en een drankje en je bent natuurlijk vrij om zelf ook iets mee te nemen.
Goeie Buren Geluksbankje

Bankje van Wilco, 
Pothstraat 56
Goeie Buren bestaat op 5 juni precies één jaar en hoe kunnen we dat beter vieren dan elkaar in de buurt te ontmoeten? Bij mijn geluksbankje wordt je ontvangen door het Ministerie van Geluk, Welbevinden en Plezier. Je bent welkom om wat te komen drinken en te kletsen over wat jou gelukkig maakt. En misschien is dat wel gewoon lekker zitten, genieten van het weer en drinken van een kop thee. Dat kan ook! Heel graag ontmoet ik je bij mijn bankje.
Schermafbeelding 2016-06-04 om 14.49.30

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.