Dat smaakt naar meer !

Dit jaar willen we vanuit Goeie Buren elkaar beter leren kennen en dat kan het gemakkelijkst door elkaar te ontmoeten. Zo gezegd, zo gedaan: Op 19 maart j.l. kwamen 19 buurtbewoners samen om een maaltijd met elkaar te delen.

Het recept voor deze gezellige avond was simpel. Een mooie ruimte vonden we in ‘Atelier Gist’ van Margo Huisman en iedereen nam iets te eten en te drinken mee. Omdat een ieder toch stiekem dacht: “Hebben we wel voldoende?” was er eten en drinken in overvloed.

Ook de muziek werd door ons zelf verzorgd. Een ieder kon een eigen cd meenemen. Tom (zes jaar) had ‘De Rode cd’ van de Beatles meegenomen. Een hoogtepunt. Buurman Koos had zijn gitaar meegenomen en halverwege de avond zongen we ‘Dit is mijn stad’, van Bastiaan Ragas.

Hat was vooral gezellig: een zacht geroezemoes van kletsende mensen. Waarom de avond geslaagd was? Tijdens het opruimen gaf Cor al aan: “Dit zou leuk zijn om vier keer per jaar te doen.” En Norbert zei: “Ik heb nog lang niet met iedereen gesproken, dus kom graag een keertje terug”.

Op 5 april volgde er nog een ontmoeting van Goeie Buren in Restaurant Pompei tijdens een expositie van Ans van Dijk. Ook dat was heel geslaagd, 29 personen aten een pizza met elkaar en er weer nieuwe Goeie Buren lid van het netwerk !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.