Ontmoetingstafel gesloten

Het kan helaas niet anders, maar een bezoek aan de ontmoetingstafel zit er echt even niet in. Voorlopig is het vooruitzicht tot 9 februari 2021, maar de vrees is er, natuurlijk, dat het langer gaat duren. 

Het kan zijn, dat we nog gaan experimenteren met een digitale ontmoetingstafel, maar dat laten we dan weten. Natuurlijk blijven we bereikbaar voor vragen, dit kan zowel telefonisch als via de mail, zie hieronder. Aarzel dus niet, om een helpende hand te vragen.  Laat ons weten als je het leuk vindt, wanneer iemand eens langskomt voor een praatje of wanneer je af en toe een telefoontje wilt ontvangen, het kan allemaal. Er zijn genoeg mensen, die iets willen doen en we worden beslist niet overvraagd. 

2 gedachtes over “Ontmoetingstafel gesloten

    1. Hoi, dank voor je interesse ! De Buurtkamer is een ontmoetingsruimte voor met name ouderen in de binnenstad en een initiatief van St. Het Seminarie. De Ontmoetingstafel is voor alle leeftijden en een initiatief van BBN (Binnenstadbewoners Netwerk). We werken veel samen, bijvoorbeeld hulpvragen die binnenkomen bij de Buurtkamer worden vaak door Goeie Buren opgepakt.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.