Nieuwjaarsbijeenkomst druk bezocht

Op zondag 19 januari  was de Nieuwjaarsbijeenkomst van Goeie Buren. Het is inmiddels een jaarlijks terugkerende activiteit geworden en we kunnen wel zeggen met toenemend succes.

39 Goeie Buren hadden zich aangemeld, maar ruim 50 mensen hebben we kunnen begroeten. Jenna had deze keer de organisatie en heette iedereen welkom.
Zij introduceerde de mensen die meegeholpen hadden om hapjes te maken en gaf het advies om op mensen af te stappen die je nog niet kende. Volgens mij is dat advies opgevolgd en ontstond er een heel geanimeerde sfeer. De akoestiek liet wel wat te wensen over, dus dit is iets waar we volgend jaar nog eens extra op kunnen letten.
Truus vertelde over wat er zoal bij Goeie Buren aan vragen binnengekomen is in 2019. In het totaal hebben we 58 vragen gehad. Per maand is dat heel verschillend geweest. De maanden augustus en september hadden met 11 vragen per maand de hoogste score.
Het aantal Goeie Buren schommelt rond de 100, hiervan zijn 17 man, 83 vrouw, een oproep dus om  mannen te stimuleren zich op te geven.
Omdat wij de ruimte tot 17.00u. ter beschikking hadden, maar het om die tijd nog héél gezellig was, moest Jenna helaas de mensen vragen om langzaam aan te vertrekken.
We kijken terug op een prima bijeenkomst en voor velen een hernieuwde kennismaking met anderen uit de Binnenstad. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.