Nieuws van de ontmoetingstafel in Theater-café de Lieve Vrouw

IMG_1533.jpg

Het nieuwe jaar is goed begonnen…..de loop komt er in ! Na de nieuwjaarsbijeenkomst lijkt een bezoek aan de ontmoetingstafel makkelijker te worden. Zonder vraag ben je ook welkom om een kopje koffie te komen drinken of een praatje te maken.

Meer groepjes zien het theatercafé als geliefde ontmoetingsplek. Door de aanwezige schildergroep is het tweede portret van één van ons is gemaakt. Als je eens model wilt zijn kom dat op vrijdagmorgen langs. Het was voor ons wel even schrikken dat, ter voorbereiding van het carnaval, geheuld in boerenkielen, een zingend Shanti-koor kwam binnenlopen.

IMG-20180207-WA0001

Een nieuwe “Goeie buur” kwam langs en krijgt hulp bij het opzetten van een app-groepje voor vervoer naar markten en deed zelf ook een aanbod. Een “Goeie buur” met een gebroken pols krijgt tijdelijk hulp bij het stofzuigen. Een eerdere vraag voor het ontmantelen van een boekenkast is inmiddels door een paar mannen voortvarend aangepakt. Maar ook een door griep geveld lid van onze werkgroep kreeg van ons bezoek. Zo worden we langzamerhand wat we willen zijn: echte burenhulp in de binnenstad.

Henk en Cor aan het werk bij één van de Goeie Buren. 

Voel je welkom en schuif aan bij de ronde tafel in Theatercafé De Lieve Vrouw, die inmiddels verplaatst is achterin het café !

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.