Lichtpuntjes: We gaan beginnen !

Net als vorig jaar zijn er weer voldoende buurtbewoners die hun raam of gevel hebben aangekleed om de binnenstad op te fleuren tijdens de komende feestdagen in lockdown. Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden als je langs de route woont ! 


Vanavond gaan we van start !


De actie start vanavond (22 december) zonder feestelijke aftrap met glühwein en oliebollen…… We nodigen je van harte uit om zelf de route te lopen en een lichtpuntje mee te nemen onderweg!  Je kunt de route alleen lopen of met je eigen gezin, maar je kunt ook eens een buur uitnodigen die je normaal niet zo vaak spreekt. We hopen dat de lichtpuntjes mogen bijdragen aan een gezellige sfeer in de binnenstad waarbij buurtgenoten elkaar – ondanks de afstand – toch even kunnen groeten en ontmoeten.

En niet te vergeten …. familie en vrienden buiten Amersfoort kunnen online meegenieten, gebruik daarvoor deze link met alle informatie over de Lichtpuntjes op een rijtje: https://goeieburen.com/lichtpuntjesroute/.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.