Goede sfeer op de 1e Goeie Burenontmoeting in 2019

Op 7 januari vond in Woongemeenschap De Instee aan de Zuidsingel de Nieuwjaarsbijeenkomst van Goeie Buren plaats. De organisatie en catering was in handen van Cor, Ineke, Marja en Tineke. De bijeenkomst werd door 40 Goeie Buren bezocht.

Ineke opende met een hartelijk welkom ook aan de nieuwe mensen die door de bekende Goeie Buren waren uitgenodigd. Ze zei verheugd te zijn over de grote opkomst en deed tevens een oproep voor deelname aan de bezetting van de ontmoetingstafel in theatercafé De Lieve Vrouw. Die wekelijkse bijeenkomst krijgt steeds meer het karakter van een binnenloop voor een kopje koffie, het napraten van film en theaterbezoek, uitwisselen van binnenstadnieuwtjes, tips en natuurlijk burenhulpaanvragen.

Henk van Es hield een warm pleidooi voor bezoek aan de Buurtkamer Binnenstad, waar tal van activiteiten op het programma staan. Er kwamen spontaan contacten tot stand over een viltworkshop en PC- ondersteuning.

De sfeer was uitstekend en de meeste mensen bleven tot het laatst. De hapjes en de drankjes liet iedereen zich goed smaken. Bij het afscheid zei iedereen uit te zien naar de volgende ontmoeting.

De volgende Goeie Buren ontmoeting zal in de 2e helft van mei zijn. 

Het wordt waarschijnlijk een bomen wandeling in het Zocherplantsoen. De organisatie is dit keer in handen van Marja en Jantien.

Meer informatie volgt later.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.