Geslaagde nieuwjaarsontmoeting in de Instee

P1000769

Op zondag 7 januari bezochten 40 binnenstadsbewoners in De Instee de 1e ontmoeting in het nieuwe jaar. Iedereen bracht  voor minstens twee personen wat lekkers mee, veel te veel natuurlijk, waardoor er direct een informele sfeer ontstond.

P1000770Jacco Haker , Amersfoortse sing- en songwriter (ook binnenstadbewoner) bracht een aantal liedjes van zijn nieuw CD “Doen” ten gehore. Daarna kwam een geanimeerde onderlinge uitwisseling tot stand. Onder meer werd duidelijk dat er veel buren initiatieven niet bekend zijn. In verschillende “buurtjes” zoals bij Het Seminarie, Breestraat, Herenstraat, Kortegracht en Grote Koppel komen buren bijeen voor  een kopje koffie, eten of een drankje. Het is leuk om dat van elkaar te weten en ook om te weten welk aanbod Goeie Buren heeft (zie aanbod).

Deze geslaagde bijeenkomst krijgt een vervolg in juni, dan met een excursie in de binnenstad en na afloop een hapje en drankje. We houden u op de hoogte.

Tot dan toe kunt u ons vinden in theatercafé De Lieve Vrouw op vrijdagmorgen van 10.30 – 12.00 uur. Dus schuif eens aan voor een praatje of een vraag ….

22042024_1722883817744265_4427994563829227958_oVindt u het leuk om al eerder Goeie Buren te ontmoeten, loop dan een rondje door de binnenstad tijdens Gluren bij de Buren, het grootste huiskamerfestival van Nederland dat op zondag 11 maart a.s. zal plaatsvinden. Zo kunt u terecht bij een optreden bij Goeie Buur Gemma in de Instee op Zuidsingel 45 A of bij Goeie Buren Jantien en Ans op Muurhuizen 48 of in Het Seminarie op Muurhuizen 102. De optredens vinden plaats om 13.30; 15.00 en 16.30 uur. U bent van harte welkom  !

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.