Voorbeeld geslaagde match

2017-06-29 19.47.27 copy

Naar aanleiding van een hulpvraag van Walter voor zijn vrouw Mieke, waarbij vier Goeie Buren wekelijks om de beurt Mieke naar haar afasie-koor brachten, werd duidelijk dat Mieke ook schilderde. Ans van Dijk vroeg haar of zij een keer wilde exposeren. Zover kwam het niet, want Mieke is inmiddels overleden. Maar in september 2017 is het werk van Mieke, samen met het werk van enkele van haar vrienden, nu toch te zien in Restaurante Pizzeria Pompeï  op de Langegracht, waar Ans 4x per jaar een tentoonstelling organiseert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.